Notă! Echipa este în vacanță în perioada 28 iulie - 15 august.
Comenzile primite în această perioadă se vor onora din 16 august.

Descriere

La Editura Sens găsiți în vânzare și cartea Omul, acest necunoscut (Editura Victor B Victor, 2004), scrisă de Alexis Carrel.
Civilizaţia actuală ne-a transportat brusc într-o lume străină şi disproporţionat de complexă. Inutil de complexă... Nociv de complexă. Ea ne oferă, sub masca surâzătoare a facilului şi a agreabilului, o gamă infinită de excese gratuite – sau de căi de stagnare ale marilor aptitudini cu care am fost înzestraţi...

Omul, acest necunoscut

Alexis Carrel
65 RON

Adauga in cos

Estimare livrare curier:
09 December

Din colectia: Edituri prietene

Poate vă interesează și următoarele cărți

Fragment Omul, acest necunoscut

Două componente majore se împletesc pe întreg parcursul acestei cărți. Prima, relativ secundară, descriptivă și inevitabil expusă peroimării, se reduce la redarea structurii de ansamblu și a principalelor funcții proprii organismului uman. cea de-a doua, esențială, de fond, și, în mod paradoxal, din ce în ce mai actuală, privește impasul și seriosul pericol potențial pe care civilizația modernă îl reprezintă pentru ființa umană contemporană. Cele două componente sunt atât de organic intricate una alteia, atât cât o liană este sudată trunchiului pe suportul căruia se împletește. (din Cuvânt Înainte de arh. Dan Oprescu)

Cartea a fost adaugata in cos