Notă! Echipa este în vacanță în perioada 28 iulie - 15 august.
Comenzile primite în această perioadă se vor onora din 16 august.

Descriere

Biologul P. V. Marchesseau ne arată în cartea Alimentele biologice umane I și II că: „Eroarea chimiștilor este că ei studiază doar compoziția alimentelor, fără să se ocupe de posibilitățile metabolice ale corpului care le primește.”

Autorul afirmă că fiecare ființă are hrana lui specifică, pe care trebuie să o consume ca să fie sănătos și longeviv.

Vedem că, mâncând de toate, „omul a devenit animalul viu cel mai prost hrănit de pe planetă, cu alimente (otrăvuri lente) anti-specifice și denaturate. El trăiește, deci, din alimente anti-biologice; este ușor de înțeles, în acest caz, din ce motiv el a devenit animalul cel mai bolnav de pe planetă.”

Alimentele biologice umane I

P. V. Marchesseau
25 RON

Adauga in cos

Estimare livrare curier:
08 December

Din colectia: Sănătate&Conștiință

Poate vă interesează și următoarele cărți

Fragment Alimentele biologice umane I

Alimentul biologic este acela care transmite viața, care vindecă sau protejează contra bolii.

Fiecare specie vie îşi are propriul aliment, alimentul specific, pe care trebuie să-l folosească, bineînțeles, aşa cum i-l dă natura, adică în constituţia lui inițială (nedenaturat).

Fiecare specie trebuie să folosească doar acest gen de aliment pentru a putea trăi din plin şi fără probleme. În general, toate animalele (cu excepţia animalelor domestice, supuse capriciilor omeneşti), trăiesc în acord cu această lege alimentară fundamentală (univorismul).

Doar omul crede că poate încălca această regulă, de unde provin toate necazurile lui de sănătate pe plan organic.

Care sunt alimentele specific omeneşti şi nedenaturate pe care trebuie să le preferăm înaintea oricăror altora?

În principiu, toată lumea este de acord asupra necesităţii revenirii la alimente pure (mai naturale). Când este însă vorba despre definirea acestor ali­mente, nimeni nu mai este de acord cu nimeni. Este „Turnul lui Babel”. Și nimic nu vine să clarifice această problemă. Dimpotrivă, totul contribuie la a face această chestiune și mai confuză. Pierderea instinctului, erorile savanţilor, obiceiurile soci­ale, interesele comerciale, plăcerea de a sta la masă, sunt factorii care tulbură în permanență apele.

Cartea a fost adaugata in cos