Notă! Echipa este în vacanță în perioada 28 iulie - 15 august.
Comenzile primite în această perioadă se vor onora din 16 august.

Descriere

„Graţie focului, am reuşit să facem „mâncabile” alimente care, în mod normal, nu ne erau destinate. Aceste alimente anti-specifice şi denaturate, care sunt cerealele şi cărnurile animale, sunt otrăvuri lente pentru noi, ele ne perturbă metabolismul şi ne viciază umorile

…Adversarul nostru cel mai de temut a fost şi rămâne omnivorismul omenesc, falsă teorie ştiinţifică, inventată în întregime pentru a servi anumite interese economice și a împinge conștiințele în eroare, a le manipula şi teleghida în scopuri străine omului (considerat ca fiind un mijloc, și nu un scop).” – P. V. Marchesseau

Alimentele biologice umane II

P. V. Marchesseau
25 RON

Adauga in cos

Estimare livrare curier:
08 December

Din colectia: Sănătate&Conștiință

Poate vă interesează și următoarele cărți

Fragment Alimentele biologice umane II

Aşadar, pe cât posibil, legumele apoase trebuie consumate în stare crudă, de preferinţă sub formă de salate variate.

Fructele şi salatele ar trebui să reprezinte cam 80% din alimentaţia umană, de unde reiese importanţa lor. Varietatea legu­melor apoase se exprimă mai mult prin culori decât prin senzaţia gusta­tivă (gust); Varietatea acestora ne indică bogăţia în oligo-elemente pe care, din păcate, contactul cu focul le distruge în bună măsură.

Nu trebuie să uităm, însă, că alimentaţia cu fructe şi legume crude este singurul mijloc fiziologic de revitaminizare şi remineralizare, adică de revitalizare.

 

Viaţa este prezentă mai ales în oligo-elemente (vitamine, minerale, enzime). A se priva de acestea prin intermediul focului este cea mai mare stupiditate omenească din toate timpurile.

Din fericire, viaţa este prezentă pretutindeni, în aer şi în „prana” pe care le respirăm, în soare şi în razele lui ce ne scaldă, în parfumuri (arome), în luminile (culorile) ce străbat atmosfera, în sunetele (armonii) ce ne pătrund – de unde terapiile speciale (oxigeno-terapia, ozono-terapia, muzico-terapia), ca și cum aceste influenţe s-ar putea diso­cia şi redistribui separat.

Naturopatia consideră că toate acestea fac parte din mediul specific omenesc de origine și că ele ne sunt date „ca un întreg”, împreună cu alimentele crude.

Viaţa ne este transmisă dincolo de substanţele de natură materială, şi prin intermediul gândirii şi al spiritului. Există alimente electronice şi biotonice, dar și alimente psihotonice şi spiritonice.

Vom vorbi despre toate acestea. Dar să revenim la salatele noastre.

Cartea a fost adaugata in cos